Zoeken

X-zeilers willen altijd harder varen

20 januari 2021  -  Algemeen
Zeilwereld heeft een leuk stuk geschreven over het DNA van X-zeilers en de X-Yachts Club Nederland. Lees het artikel op hun website: https://www.zeilwereld.nl/toerzeilen/x-yachts-club-nederland/  Met dank aan onze voorzitter: Pieter van Bekkum en onze penningmeester: Michaël Kortbeek. 

Kalender en agenda 2021

12 januari 2021  -  Algemeen
Beste leden, Door de huidige Corona maatregelen kunnen we elkaar niet - zoals we dat inmiddels traditioneel gewend zijn - ontmoeten tijdens de nieuwjaarsreceptie.  Wij wensen jullie allemaal een gezond 2021 toe! Uiteraard zijn wij bezig met een leuke Corona proof kalender voor dit jaar en hopen wij dat wij elkaar weer kunnen ontmoeten tijdens een evenement hopelijk later dit jaar.  De agend...

Corona Update

16 september 2020  -  Algemeen
Alle geplande evenementen van dit jaar zijn afgelast ivm het COVID-19 virus. Het bestuur is op dit moment in overleg voor een alternatief winterprogramma. Zodra hier meer bekend over is zullen wij jullie direct inlichten per mail. 

Wijzigingen voor ORC in 2020

13 februari 2020  -  Algemeen
Het zeilseizoen van 2020 staat weer voor de deur. Dit betekent ook dat de ORC en IRC certificaten weer verlengd worden. Dit betekent nieuwe certificaten en nieuwe ratings. Het ORC programma van 2020 is weer verder ontwikkeld en dat heeft een aantal wijzigingen tot gevolg.Tot 1 maart (deze maand dus!!) kun je kosteloos wijzigingen op je 2020 ORC meetbrief laten doorvoeren door het Rating Office....

Let op: is je vaarbewijs geldig tot eind van dit jaar?

22 oktober 2019  -  Algemeen
Kustzeilers die voor 1 juli 2014 hun vaarbewijs gehaald hebben - en dat zijn er nogal wat - hebben op hun vaarbewijs wellicht nog een vervaldatum staan. Tot 1 december aanstaande kun je voor € 20 je vaarbewijs vervangen door een nieuw exemplaar dat onbeperkt geldig is. Daarmee voorkom je eventuele ongemakken in het buitenland. Klik hier om je vaar bewijs om te zetten.